Inregistreaza-te
Exclusiv Timisoara : reteaua de socializare a timisorenilor de pretutindeni. Site in exclusivitate in limba romana !
sala nunta (2)
restaurant Timisoara LA R

restaurant Timisoara LA ROUSSE

Traieste in Timisoara, Timis · Data nasterii : 1 Februarie, 1974
Informatii de baza :
Notorietate:
0 Voturi
Este:
Data Nasterii:
1 Februarie, 1974
Din:
Autentificat cu:
22 Martie, 2014
A creat contul:
13 Martie, 2014
Situatie:
Registered User
Cifra Vizionari:
1
Abonati RSS:
70
Despre Mine
Restaurantul La Rousse organizeaza NUNTI, BOTEZURI, majorate, banchete, mese festive si alte evenimente in Timisoara, punand la dispozitia dumneavoastra sala de petrecere, pregatirea mancarii si servirea invitatilor cu profesionalism si dedicare. Pretul pentru meniu probabil ca este cel mai bun din oras.

Avem 2 sali pentru evenimente, cu o capacitate de 80 si 180 de locuri , propriile aranjamente de decor, huse pentru scaune si mese, meniuri speciale, bucatari specializati.

Una din putinele sali de restaurant fara stalpi interiori, special creata pentru organizarea de evenimente.

Am creat meniurile in asa fel incat sa satisfaca cele mai diverse cerinte, astfel putem sa va oferim si organizarea intregului eveniment ( meniu mancare , decor sala , bauturi ALL INCLUSIVE, servicii personal,iar la cerere- sonorizare, foto, video, flori, tort miri si nasi , invitatii, porumbei albi )

Pentru eveniment organizat la restaurantul LA ROUSSE beneficiati de reduceri intre 10 si 30% din valoarea meniului, in functie de data evenimentului, numarul de persoane si meniul ales . Pentru o oferta personalizata programati o intalnire la restaurantul nostru, la telefon 0744.777.384 si 0757.575.892.

Impreuna ORGANIZAM EVENIMENTE reusite !!!
Back To Top